english   česky

  • NÁSTROJE NA VÁLEČKOVÁNÍ POVRCHŮ A OTVORŮ
  • VÁLEČKOVACÍ ZAŘÍZENÍ
  • DIAMANTOVÉ NÁSTROJE

Značky produktů

Nabízíme Vám produkty těchto společností:

Nástroje pro vnitřní válečkování IRG

Rozsah válečkování tohoto typu nástrojů začíná na průměru 4,0 mm a končí standardní velikostí průměru 400,9 mm u vnitřních otvorů.

Do průměru otvoru 20,8 mm jsou nástroje rozděleny na válečkovací operace do průchozích (D) nebo slepých (S) děr. Od průměru 8 mm mohou být nástroje vybaveny kanálky pro vnitřní chlazení.

Optimální hloubka drsnosti: před válečkováním činí 15μm, přesnost IT8 nebo lepší.

Maximální tvrdost: nesmí přesáhnout 45 HRC.

Mazání:
emulze nebo olej, filtrace mazací kapaliny (<40μm) má vliv na kvalitu povrchu a životnost nástroje.
 

Nástroje jsou tvořeny několika základními částmi
  • válečkovací hlava s výměnnými válečky (4 až 26 válečků) dle průměru
  • klec – ve které jsou válečky uloženy
  • kužel – slouží k jemnému nastavení a korekci válečkovaného průměru
  • těleso nástroje
  • stopka – válcová, MK, VDI, jiné provedení

Řezné podmínky pro technologii válečkování, specifikaci přídavku, opracování před válečkováním a použití nástroje je nutné vždy určit v závislosti na obráběném materiálu a podmínkách obrábění.


Tip:

Při seřizování nástroje mohou být otáčky podstatně sníženy, posuv na otáčku však neredukujte.
Při válečkování za nepříznivých podmínek např. u vysoce pevných materiálů nebo nedostatečném mazání se naopak doporučuje snížení otáček.


Produkty v rámci kategorie Pro vnitřní válečkování:

Průchozí otvory

Rozsah válečkování od průměru 4,0 mm do 20,8 mm.

Více info

Slepé a průchozí otvory

Rozsah válečkování od průměru 4,9 mm do 400,8 mm.

Více info

ZPĚT

Chcete se dozvědět více o společnosti BAUBLIES, AG, Renningen, D?

Přejděte na stránky www.baublies.com

Pro optimalizaci našich webových stránek používáme cookie. Pokračováním na naše webové stránky souhlasíte s používáním souborů cookie a zpracováním souvisejících osobních údajů. Více informací najdete v našich zásadách používání cookie. ANO, SOUHLASÍM